Vrijwilligerswerk bij Stichting BAB

Bij de Stichting BAB kun je werken als vrijwilliger op jouw eigen manier. De enige voorwaarde die we stellen, is dat jij een buitengewoon actief brein hebt, met of zonder diagnose. We hebben allerlei soorten werk te doen, met meer of minder verantwoordelijkheden, passend bij jou.

Vrijwilligerswerk bij Stichting BAB houdt in dat je gaat leren waar jouw kracht ligt, wat jij als persoon nodig hebt en wat je zo leuk vindt om te doen dat het niet echt voelt als werken. We kunnen een belangrijke opstap zijn naar betaald werk of een gerichte vakopleiding, helemaal passend bij wie jij bent en wat jij wilt.

Wil je vrijwilliger worden bij Stichting BAB, kijk voor vacatures op de website van Den Haag Doet of stuur een open sollicitatiebrief naar info@stichting-bab.nl of klik op onderstaand contactformulier en vul deze in.